Makinë për ndarjen e brumit Bongard Paneotrad Paneo

Informacion i pergjithshem
gjendja:
Dore e dyte

Makine ndarese brumi ndares brumi ndares baguette
-Prodhuesi: Bongard
-Modeli: Paneo Paneotrad
-me 4 prescalers te ndryshem
-3 Ph. 50Hz 1kW
- viti i ndërtimit 2012
Pesha përafërsisht: 485 kg 

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
666 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24416

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:07.02.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale