3 Lajme
DYQANI TUAJ ONLINE PËR MAKINA BUKE TË REJA DHE TË PËRDORRA

Jeni ne kerkim te makinerive te perdorura te bukes, si p.sh., brumosese me spirale, furra ne kuverte, furra me raft, sisteme rrotullash, sisteme buke, mallra te reja, aksesore, makineri rrahjeje, miksere,

Kthehu Tim

Autor: Tregtia e makinerive të furrave BackTim
Category: të gjithë
Postuar më 16.12.2022

Bleni makineritë tuaja të tepërta të furrës

Kompania jonë, me seli në Bielefeld, ka një sallë ekspozite të bollshme në të cilën ne prezantojmë një gamë të madhe makinerish të përdorura buke në një sipërfaqe prej 5000 metrash katrorë.

multiback

Autor: Teknologjia e furrës multiback
Category: të gjithë
Postuar më 16.12.2022

Makina brumosjeje te perdorura GRUMES SPIRAL NE TE GJITHA MADESIT

Makinat profesionale të brumosjes si p.sh. brumosëse ngritëse, brumosëse me shtylla të zgjatura, brumosëse spirale dhe brumosëse spirale mund të gjenden në seksionin e makinerive të brumosjes.

machinengo

Autor: Machinengo Ltd
Category: të gjithë
Postuar më 16.12.2022

Përzgjedhja e kategorisë

Kërkoni për një artikull