Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Furrat e përdorura në kuvertë

Furrat në kuvertë janë furrat klasike artizanale për të bërë bukë. Furrat e përdorura në kuvertë përbëhet nga disa dhoma pjekjeje njëra mbi tjetrën të cilat mund të mbyllen me dyer.

Ne ofrojmë furra të përdorura profesionale në kuvertë që janë shumë të besueshme dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni furra të përdorura nga markat e njohura si Wachtel, Häussler, Daub dhe W & P Werner & Pfleiderer. Ata gjithashtu mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e furrave të përdorura në kuvertë që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Kur të keni gjetur furrën e duhur, thjesht kontaktoni shitësin. Nëse nuk jeni i sigurt se cila furrë ju nevojitet, na tregoni. Kemi shumë vite që shesim furra të përdorura në kuvertë. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës