Teknologjia e furrës multiback

Teknologjia e furrave të përdorura

firma:
Teknologjia e furrës multiback
adresa:

Artur-Ladebeck-Strasse 171
33647 Bielefeld, Gjermani

telefon:
0049-521-91518533
fax:
0049-521-7708971
Web:
http://www.multiback.de
Hapja herë:
E hënë:
8: 00 të 17: ora 00
E martë:
8: 00 të 17: ora 00
E mërkurë:
8: 00 të 17: ora 00
E enjte:
8: 00 të 17: ora 00
E premte:
8: 00 të 17: ora 00
E shtunë:
E diela +:
Temat:
Tregtar i makinerive të furrave

Description:

Rreth nesh - Multiback ekspertët për makineritë e përdorura të furrave

Kompania jonë - Multiback Bäckereitechnik - e specializuar në blerjen dhe shitjen e makinave të përdorura të furrave dhe teknologjisë së pjekjes për klientët brenda dhe jashtë vendit. Magazina jonë me një madhësi totale prej rreth 5.000 m² gjithmonë përfshin një përzgjedhje të gjerë të pajisjeve profesionale për përdorim industrial dhe artizanal në nivele të ndryshme çmimesh.

Nëse jeni duke kërkuar makineri, furra dhe pajisje shtesë të furrave ose jeni të interesuar për linja të plota prodhimi për industrinë e pjekjes, keni ardhur në vendin e duhur. E njëjta gjë vlen nëse duhet të likuidoni një furrë buke, pasi ne vazhdimisht po blejmë pajisje në gjendje të mirë, duke përfshirë të gjithë objektet e funksionimit.

Galeri:

Ofertat kryesore nga teknologjia e furrës Multiback

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Ende nuk ka komente
Dyqani: Teknologjia e bukës multiback
Teknologjia e furrës multiback
aktiviteti i fundit:
20.11.2023
Statusi në internet:
në linjë
Rekomandoni faqen tonë

Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale