Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Furrat e përdorura në dysheme të dyqaneve

Furrat e dyshemesë së dyqaneve përdoren në degët e furrave për të ofruar vazhdimisht produkte të freskëta të pjekura në disa dhoma pjekjeje njëra mbi tjetrën.

Me ne bëhuni profesionistë furra dyshemeje te perdorura te dyqaneve ofrohen të cilat janë shumë të besueshme dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni furra të përdorura nga markat e njohura si Wachtel, Miwe, Friedrich dhe Wiesheu.
Ata gjithashtu mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e furrave të përdorura të dyshemesë së dyqaneve që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Kur të keni gjetur furrën e duhur të kuvertës së dyqanit, thjesht kontaktoni shitësin. Nëse nuk jeni i sigurt se për cilin furrë dyqani ju nevojitet, na tregoni. Prej shumë vitesh shesim furra të përdorura në kuvertë. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës