Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Arka të përdorura dhe sisteme arkë furre buke, disa me softuer EDP

Sistemet e përdorura POS të furrave të bukës janë të dizajnuara për përdorim profesional në furra buke dhe ëmbëltore.

Me ne bëhuni profesionistë sisteme të përdorura POS furre dhe sisteme POS furre ofrohen me dhe pa softuer, të cilët janë shumë të besueshëm dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni kasa furre të përdorura nga markat e njohura si Xetron ose Toolbox. Sistemet e përdorura POS të furrës së bukës gjithashtu mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e kasave të përdorura të bukës që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Nëse keni gjetur arkën e duhur të furrës së përdorur, thjesht mund të kontaktoni me shitësin. Nëse nuk jeni i sigurt se çfarë furre të përdorur ju nevojitet, na tregoni. Me përvojën tonë shumëvjeçare, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me të gjitha pyetjet në lidhje me sistemet e përdorura POS të furrës dhe sistemet POS të furrës.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës