Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Makina të përdorura për kokë

Makinat e përdorura me kokë përdoren në furra buke për ndarjen dhe rrumbullakimin e brumit, ndër të tjera. Disa prodhues premtojnë një rezultat sikur me dorë. Makinat e kokës krijojnë kushtet më të mira për prodhime furre cilësore të punuara me dorë.

Me ne bëhuni profesionistë makina të përdorura me kokë të ofruara, të cilat janë shumë të besueshme dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni makineri të përdorura me kokë nga markat e njohura si Fortuna, WP - Werner Pfleiderer dhe König. Makinat e kokës gjithashtu mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e makinerive të përdorura të kokës që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Kur të keni gjetur makinën e duhur të kokës së përdorur, thjesht mund të kontaktoni me shitësin. Nëse nuk jeni të sigurt se cila makinë e përdorur e kokës ju nevojitet, na tregoni. Me përvojën tonë shumëvjeçare, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me çdo pyetje që mund të keni në lidhje me makineritë e përdorura të kokës.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës