Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Rul baguette i përdorur

Rrotullat e gjata baguette përdoren në furra buke për të krijuar boshllëqe uniforme baguette.

Me ne bëhuni profesionistë rul baguette e përdorur të ofruara, të cilat janë shumë të besueshme dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni rula baguette të përdorura nga markat e njohura si Fritsch, Kemper dhe W&P. Rolet e gjata baguette gjithashtu mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e rrotullave të baguettes të përdorur që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Nëse keni gjetur rulin e duhur të baguetit të përdorur, thjesht mund të kontaktoni me shitësin. Nëse nuk jeni i sigurt se cili rul i përdorur për baguette ju nevojitet, na tregoni. Me përvojën tonë shumëvjeçare, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me çdo pyetje që mund të keni në lidhje me rulët e gjatë të bagutës së përdorur.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës