Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Makina të përdorura për akull

Makineritë e përdorura të akullit prodhojnë, ndër të tjera, kube akulli, akull me flakë dhe akull me flakë nga uji i pijshëm. Kur bëni kuba akulli me makineri, duhet të sigurohet higjiena absolute.

Me ne bëhuni profesionistë makina të përdorura për akull ofrohen të cilat janë shumë të besueshme dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni makina akulli të përdorura nga markat e njohura si Nordcap, Hoshizaki ose Polin. Makinat e akullit gjithashtu mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e makinerive të përdorura të akullores që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Pasi të keni gjetur makinën e duhur të akullores së përdorur, thjesht mund të kontaktoni me shitësin. Nëse nuk jeni i sigurt se cila makinë akulli e përdorur ju nevojitet, na tregoni. Me përvojën tonë shumëvjeçare, do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me çdo pyetje që mund të keni në lidhje me makinat e përdorura të akullores.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës