Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
Reklama kryesore
Çmimi sipas kërkesës
pritje

Kipper e perdorur

Ngritësit e taseve të përdorura përdoren në furra buke për të ngritur dhe për të hedhur kazanët dhe kazanët. Kipper ngritës është një komponent i rëndësishëm në çdo furrë buke, pasi e bën shumë më të lehtë ngarkimin e pajisjeve të tjera.

Me ne bëhuni profesionistë makineritë e përdorura të ofruara, të cilat janë shumë të besueshme dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni makineri të përdorura për tas nga markat e njohura si Kemper, Diosna dhe Werner Pfleiderer. Grumbulluesit ngritës gjithashtu mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e rimorkiove të përdorura që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Nëse keni gjetur makinen e duhur të tasave të përdorura, thjesht mund të kontaktoni shitësin. Nëse nuk jeni i sigurt se cili kase i përdorur për tas ju nevojitet, na tregoni. Me përvojën tonë shumëvjeçare, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me çdo pyetje që mund të keni në lidhje me rimorkiot e përdorura me kiper.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës