Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
Reklama kryesore
Çmimi sipas kërkesës
Reklama kryesore
Çmimi sipas kërkesës
Reklama kryesore
Çmimi sipas kërkesës
Reklama kryesore
Çmimi sipas kërkesës
pritje

Makina furre të përdorura

Në kategorinë e makinave të furrës, tregtarët dhe përdoruesit përfundimtarë mund të gjejnë dhe ofrojnë makineri furre të përdorura me cilësi të lartë për çdo aplikim. Zbuloni pse përdoren makineri buke përfaqësojnë një alternativë të qëndrueshme për makineritë e reja dhe njohin prodhuesit dhe fushat e ndryshme të aplikimit.

Makinat e përdorura të furrës - një alternativë e qëndrueshme

Blerja e makinerive të përdorura të bukës është një mënyrë e shkëlqyer për të kursyer burimet duke përfituar nga cilësia dhe performanca e lartë. Krahasuar me makinat e reja, pajisjet e përdorura janë shpesh më të lira dhe tashmë kanë parë disa nga ndikimet e tyre mjedisore. Duke mirëmbajtur dhe ripërdorur makineritë e furrës, ju jepni një kontribut të çmuar në ekonominë rrethore dhe shmangni mbeturinat e panevojshme.

Prodhues i makinerive të furrës

Në Machinengo ne ju ofrojmë një gamë të gjerë të makinerive të furrës të përdorura nga prodhues të njohur si:

 • Winkler
 • rondo
 • JAC
 • Kemper
 • MIWE
 • Diosna
 • Frigorifer
 • W&P
 • Fortuna

Këta prodhues janë të njohur për produktet e tyre me cilësi të lartë dhe qëndrueshmëri. Tek Machinengo do të gjeni makineri të përdorura të rinovuara dhe të mirëmbajtura të këtyre markave.

Fusha e aplikimit të makinave të furrës

Platforma jonë ofron makineri furre për një sërë aplikimesh, si p.sh.

 • Përpunimi i brumit: makina për zierje, ndarës brumi, rrumbullakues brumi, fletë brumi
 • Pjekje: furra, furra tuneli, furra në kuvertë, furra me avull të kombinuar
 • Ftohje: frigoriferë, ngrirës, ​​njësi ftohëse
 • Ambalazhimi: makina ambalazhimi, makina etiketimi, makineri mbyllëse
 • Dekorimi: makina për veshjen e çokollatës, makina për injektim

Pavarësisht nëse drejtoni një biznes të vogël artizanal apo një furrë të madhe industriale - në Machinengo do të gjeni makineritë e duhura për nevojat tuaja.

Qëndrueshmëria e makinerive të përdorura të furrës

Makineritë e përdorura të furrës kontribuojnë në qëndrueshmëri duke zgjatur ciklin e jetës së makinerive dhe duke reduktuar ndikimin mjedisor të prodhimit. Ato gjithashtu zvogëlojnë konsumin e energjisë sepse shpesh janë tashmë më efiçent ndaj energjisë sesa modelet e vjetra. Në Machinengo, ne vlerësojmë transparencën dhe ju ofrojmë të gjithë informacionin që ju nevojitet për të marrë vendime të informuara.

Përfundim

Makineritë e përdorura të furrës janë një alternativë e qëndrueshme dhe me kosto efektive për këdo që dëshiron të drejtojë biznesin e tyre në një mënyrë miqësore me mjedisin duke përfituar ende nga pajisjet me cilësi të lartë. Në Machinengo ne ju ofrojmë një gamë të gjerë pajisjesh nga prodhues dhe fusha të ndryshme aplikimi, në mënyrë që të gjeni makineritë e duhura për nevojat tuaja individuale.

Makina furre në Machinengo

Machinengo është dyqani juaj i vetëm për blerjen dhe shitjen e makinerive të furrës së përdorur. Ne ofrojmë një platformë miqësore për përdoruesit, ku tregtarët dhe përdoruesit përfundimtarë mund të listojnë dhe blejnë me lehtësi dhe efikasitet makinat e tyre. Shërbimi ynë ndaj klientit është gjithmonë i disponueshëm për t'ju ndihmuar me çdo pyetje ose problem.

Në Machinengo ne vlerësojmë cilësinë, transparencën dhe qëndrueshmërinë. Kjo është arsyeja pse tregtarët në Machinengo ju ofrojnë përdoren makineri bukeqë kanë kuptim si ekologjikisht ashtu edhe ekonomikisht. Zbuloni gamën tonë të gjerë tani dhe përfitoni nga avantazhet e makinerive të përdorura të furrës.

Për blerësit

Pyetjet për tregtarët për makineritë e ofruara janë të mundshme pa regjistrim. Mbështetuni te qëndrueshmëria dhe cilësia kur blini makineri buke - mbështetuni në makineritë e përdorura të furrës!

Për tregtarët

Regjistrohuni në Machinengo sot për të ofruar makineritë tuaja të përdorura të bukës dhe për të zbuluar mundësitë e shumta që ju ofron platforma jonë.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës