Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Furrat e përdorura në dyqan

Në kategorinë tonë Furrat e përdorura në dyqan ne prezantojmë një gamë furrash perfekte për përdoruesit komercial si furrat e bukës, restorantet, kafenetë dhe të gjitha llojet e objekteve të hotelierisë që kërkojnë zgjidhje pjekjeje me cilësi të lartë.

Një furrë në dyqan është një mjet thelbësor në një kuzhinë profesionale dhe një njësi e përdorur mund të jetë një opsion ekonomik. Këtu do të gjeni një gamë të gjerë furrash pjekjeje të përdorura në dyqan në madhësi dhe dizajne të ndryshme për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

Nëse jeni duke kërkuar për një furrë me avull, një furrë me konvekcion ose një avullore të kombinuar, do të gjeni modele nga të gjitha markat kryesore në këtë kategori.

Ne e dimë që çdo biznes ka kërkesat e veta. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë furra pjekjeje të përdorura në dyqan me kapacitete të ndryshme - nga pajisjet që janë të përshtatshme për funksione më të vogla deri tek modelet më të mëdha që plotësojnë kërkesat e larta të një kuzhine prodhimi plotësisht të përdorur.

Çdo furrë dyqani të përdorur në platformën tonë vjen me një përshkrim të detajuar dhe foto, në mënyrë që të dini specifikimet dhe gjendjen e saktë të njësisë. Qëllimi ynë është t'ju ndihmojmë të gjeni furrën e përsosur për biznesin tuaj.

Zbuloni më shumë rreth furrave tona të përdorura në dyqan, krahasoni opsionet dhe gjeni zgjidhjen ideale për nevojat tuaja të kuzhinës. Me një gamë të gjerë për të zgjedhur, me siguri do të gjeni një furrë që do të rrisë produktivitetin e kuzhinës tuaj duke qenë e lehtë për buxhetin tuaj.
Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës