Reklamoni në tregun tonë!

Machinengo ju ofron një larmi opsionesh reklamimi.

Përveç rezervimit klasik të banderolave, ju gjithashtu mund të reklamoni hyrjen në drejtorinë e biznesit tuaj, produktet ose lajmet tuaja. Ne ju ofrojmë shumë mundësi për të përdorur buxhetin tuaj të reklamave në mënyrë të ndjeshme. Të synuar dhe të orientuar drejt suksesit.

Mundësitë tuaja të reklamimit në Machinengo

Ne ju ofrojmë formatet dhe opsionet e mëposhtme

Banderola reklamuese

Reklamoni atje ku dëshironi.

Rezervoni hapësirën tuaj për reklama direkt nga llogaria juaj e përdoruesit. Thjesht zgjidhni kategorinë e duhur në të cilën dëshironi të vendosni banderolën tuaj reklamuese.

Klientët që duan të vendosin banderola reklamash në treg duhet të na kontaktojnë drejtpërdrejt.

 

Vendosja e produkteve

Bëni që produktet tuaja të dallohen nga turma.

Ne ju ofrojmë mundësinë për ta bërë produktin tuaj më të arritshëm për grupin më të madh të mundshëm të interesit.
Ju keni opsionet e mëposhtme për të zgjedhur.

  • Produkti juaj do të paraqitet në faqen kryesore
  • Produkti juaj do të paraqitet në një slider në faqet përkatëse të kokave të kategorive
  • Rendit brenda listës së kategorive më sipër

 

Drejtoria e biznesit

Reklamoni kompaninë tuaj në drejtorinë tonë të biznesit

Vëmendje maksimale për kompaninë tuaj

Ju mund të keni banderola automatike reklamash të krijuara për kompaninë tuaj në tregun tonë. Këto shfaqen në faqen fillestare dhe në nën-faqet përkatëse të tregut tonë.
Për më shumë informacion, shih Preise

 

Post Sponsored

Me një post të sponsorizuar, ne ju ofrojmë mundësinë për të prezantuar veten me artikuj me cilësi të lartë mbi temat përkatëse në Machinengo.


Për më shumë informacion, shih Preise

 

kontakt

A keni më pyetje? Ekipi ynë i mediave do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë