Ofertat kryesore - makineritë

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.

Rekomandimet e blerjeve

Teknologjia e furrave të përdorura
Bielefeld, Gjermani
Blerja dhe shitja e makinave të përdorura të furrave
Enger, Gjermani
Makineri buke dhe hotelierike
Këln (Rath-Heumar), Gjermani
Oldenzaal ,, Hollandë
Bielefeld, Gjermani
PAJISJET E PEDRDORURA T B BUKURS
CL Nijverdal, Hollandë

Krijoni një dyqan në internet

Shisni produktet tuaja në tregun tonë. Krijoni dyqanin tuaj online!

Regjistrohuni tani

Provojeni falas

Reklamoni një numër të pakufizuar artikujsh për 12 muaj!

Regjistrohuni tani

MachineNgo

Ndoshta tregu më i ri i makinerive! Regjistrohu tani.

Lidhem

Ndonje pyetje?

Ju gjithmonë mund të na bëni pyetjet tuaja.

Na kontaktoni ...