Ofertat kryesore - makineritë
Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Rekomandimet e blerjeve
Makineri buke dhe hotelierike
Këln (Rath-Heumar), Gjermani
PAJISJET E PEDRDORURA T B BUKURS
CL Nijverdal, Hollandë
Teknologjia e furrave të përdorura
Bielefeld, Gjermani
Blerja dhe shitja e makinave të përdorura të furrave
Enger, Gjermani
Blerja dhe shitja e makinerive të furrës së përdorur Euro – Back
Bielefeld, Gjermani
Krijoni një dyqan në internet

Shisni produktet tuaja në tregun tonë. Krijoni dyqanin tuaj online!

Regjistrohuni tani
Provojeni falas

Reklamoni një numër të pakufizuar artikujsh për 12 muaj!

Regjistrohuni tani
MachineNgo

Ndoshta tregu më i ri i makinerive! Regjistrohu tani.

Lidhem
Ndonje pyetje?

Ju gjithmonë mund të na bëni pyetjet tuaja.

Na kontaktoni ...