Produkti i zgjedhur për ju Alle anzeigen
pritje

Rrumbullakët e përdorur dhe rula të gjatë

Rrumbullakët e përdorur të brumit dhe rrotullat e gjata përdoren në furra buke për të përpunuar brumin. Në kategorinë e brumit të rrumbullakët dhe rul të gjatë do të gjeni, për shembull, makineri me fije gjevrek të përdorura, rula të gjata baguette të përdorura dhe rrotullues të përdorur me kon. Me disa makina, formimi i kombinuar rrethor dhe i gjatë është i mundur vetëm me një makinë.

Me ne bëhuni profesionistë përdoren rrumbullakëta brumi dhe rula të gjatatë ofruara, të cilat janë shumë të besueshme dhe kërkojnë pak mirëmbajtje. Në tregun tonë do të gjeni rrumbullakëta brumi të përdorura dhe rrotulla të gjata nga markat e njohura si Kemper, Sinmag dhe Benier. Rrotulluesit dhe rrumbullakët e brumit të përdorur mund të plotësojnë lehtësisht nevojat e përdoruesve profesionistë. Shumica e rrumbullakëtave të brumit të përdorur dhe rulëve të brumit që ne ofrojmë zakonisht mund të porositen dhe dorëzohen menjëherë.

Nëse keni gjetur brumin e duhur, të rrumbullakosur ose rul të gjatë, thjesht mund të kontaktoni shitësin. Nëse nuk jeni i sigurt se cili gjilpërë i përdorur ose më i rrumbullakët ju nevojitet, na tregoni. Me përvojën tonë shumëvjeçare, do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me çdo pyetje që mund të keni në lidhje me rrumbullakët e përdorur të brumit dhe rulët e gjatë.

Filtri i kërkimit

Filtri i kërkimit

I përgjithshëm

I
bis

Kërkimi i zonës