Pasqyrë e reklamave

Të gjitha reklamat në pasqyrë.

I ri
Makineria e biskotave Kalmeijer KGM riparoi rripat e rinj, shiritat elastikë, rripat V etj. Me 2 rrotulla të zgjedhjes suaj 10 tepsi
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Transporti falas
ANG GES G P
I ri
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
BARTSCHER SH20D Salamander 230V i përdorur Salamandri është bërë tërësisht prej çeliku inox. Pjesa e sipërme ka 2 elemente ngrohje të rregullueshme për lartësinë. Të dy elementët mund të ndërrohen veçmas.
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Vetëm marrja
ANG GES G P
I ri
Furrë raft MIWE RI 10008-IXL për tabaka 60/80 cm Bj 2008 ndezës gazi i përdorur furrë raft MIWE për karroca 60/80 cm me 1 karrocë raftesh të përputhshme Djegëse gazi e ndërtuar në vitin 2008 mentesha e dyerve të çelikut në të djathtë Të dhënat teknike: Prodhuesi: Miwe GmbH Lloji: RI10008- Gaz IXLViti i ndërtimit: 200895 K ...
Category: Furrë raft
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Vetëm marrja
ANG GES G P
I ri
Pjatalarëse HOBART UX60EHB, pjatalarëse e përdorur me kapuç prej çeliku inox 400 V përafërsisht. 127 x 67 x 13 cm (Gj x L x H) Kontrolli: Tastiera e membranës 3 cikle larjeje 2 këmbë plastike pa spërkatje Kohëzgjatja e programit: 120/240/360 sek temperatura: ...
3.990, - €
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Përzierëse spirale DIOSNA SP 40 D e përdorur, Makinë e thjeshtë dhe e fortë e brumit Lëvizshëm lehtësisht Ibrik çeliku të pandryshkshëm 2 shpejtësi 2 çelësa kohorë Çelësi i çaktivizimit të urgjencës Kazanja përkatëse prej çeliku inox ka një diametër prej rreth 55 cm dhe një lartësi rreth 35 cm. Të dhëna teknike: Prodhuesi: ...
5.900, - €
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Fermentues plotësisht automatik i MIWE GVA 21 KS, përafërsisht 175 x 134 x 256 cm (Gj x Th x H) ka përdorur dhomë fermentimi të pastër dhe të mbajtur mirë nga diapazoni i ftohjes MIWE nga -20 ° C deri + 40 ° C Ndalesa e derës në të majtë Stainless dysheme çeliku e kompletuar me të gjitha njësitë Të dhëna teknike: Prodhuesi: Miwe GmbH Lloji: GVA21 KSKühlmi ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Furrë raft MIWE RI.1 M 60/60 furrë rafti furrë përdorëse raft me ndezës gazi gjendje e mirë e bërë plotësisht nga mentesha e derës prej çeliku inox në të majtë për karroca me fletë prej 58 x 58 cm ose 60 x 60 cm rampë hyrjeje 1 karrocë raftesh përputhet përfshirë. Lartësia e furrës ...
Category: Furrë raft
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Furrë në kuvertë e përdorur MIWE Elektro 4-616 DS - furrë elektrike në kuvertë e çmontuar nga dyshemetë e pjekjes MIWE4 me afërsisht 60 x 160 cm (Gj x L) sipërfaqe pjekjeje Në secilin dysheme pjekjeje vendosni 2 tepsi 58/78 cm mbrapa njëra-tjetrës treguar pranë tij tashmë është shitur. Përmasat e furrës: Bre ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
2 Rieber Thermoport 105 WG me karrocë transporti, çelik inox, karroca të përdorura TH-TA-2 Transport dhe shërbim për termoportin 2 nivele më lart, shenja për kutitë e ngrohjes, poshtë, raft i vazhdueshëm, parakolp plastik, frena parkimi, Termoport ideal për hotelierim, gastron ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Ngrohës uji të ftohtë DELTA F42 / rezervuar për ruajtjen e ujit të ftohtë / ftohës uji që përdoret për të ftohur brumin që është mbinxehur nga brumësi. Sistemi përbëhet nga një kazan dhe një kompresor. Fton ujin nga maksimumi prej 50 ° C deri + 3 ° C. ..
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
NORDCAP SDE64 AS NORDC. HE 230/50 Prodhuesi i kubit të akullit 230 V i përdorur Pajisja prodhon kube akulli nga uji i pijshëm. Madhësia e kubit të zbrazët W x D x H në mm afërsisht: 35 x 29 x 36 Akulli hiqet nga ena e magazinimit. Kushtojini vëmendje higjienës ( duart e pastra, shiko ...
Category: Machines Ice
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Përzierës / përzierës planetar RQ B-30 me 3 mjete I RI I ri Llokoçitës planetar kazan çeliku përmbajtje 30 litra për përmbajtjen e rregullueshme për lartësinë e përmbajtjes 3 deri në 6 kg 3 mjete grilë mbrojtëse emergjente Çelësi i të dhënave Të dhëna teknike: 230V 50 Hz 1,5 KW Dimensionet: Gjerësia: afërsisht 63 cm Thellësia: afërsisht 50 cm Lartësia :. ..
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Lavaman i dyfishtë me bazë ndarjeje, çelik inox rreth 150 cm i gjerë, i përdorur tavolinë lavamani me bazë ndarjeje prej çeliku inox, rreth 150 cm e gjerë, në të djathtë 2 lavamanë rreth 40 x 40 x 24 cm (Gj x D x H ) Vrimë për montim në pjesën e pasme në mes midis dy lidhjeve të basenit, zona e pikimit ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
WP Rototherm REC 1020 për tabaka 60/80 cmBj 08/2014 Furrë rafti e përdorur me ndezës vaji WP Rototherm REC 1020 me 1 karrocë raftesh që përputhet Elektroda e vajit e ndërtuar në 2014 Ndalohet dera e çelikut të pandryshkshëm në devijimin e makinës së majtë Furra është me një kontroll të ekranit prekës me kohë shtesë të pjekjes. ..
Category: Furrë raft
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Furrë dyshe UNOX XBC 405 në rrotulla 380V përdori 2 furra dyqani njëra mbi tjetrën: 4 x 60/40 cm fund kryq: 6 x 60/40 cm kryq Pllaka metalike të lëvizshme për pastrim Varet e dyerve të çelikut në të majtë Të dhënat teknike: Prodhuesi: Unox , Itali Modeli: sipër: MBC 405 më poshtë: XBC 60538 ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
KOMA CDS - CPUA - 1 Makinë vërtetimi automatik plotësisht automatike e përdorur Makina vërtetuese automatike plotësisht me kontroll kompjuterik plotësisht të programueshëm Varet dyert në të djathtë Hapësira për 2 karroca 380 V Të dhëna teknike: Prodhuesi: Koma, Hollandë Lloji: CDS - CPUA - 1 Ftohës: R404a3,7 KW380 V Përmasat 50 Hz ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Furrë pjekje në dyqan MIWE AE 8 0604 me dhomë korrigjimi në rrotulla të përdorura, furrë pjekje e mirëmbajtur në dyqan për 8 tabaka 60/40 cm në të gjithë varen dyert në të majtë Rripi mbështet kontrollet dixhitale të lëvizshme Prooferi me hapësirë ​​për 16 tabakët 60/40 cm Dera e dyfishtë Të dhëna teknike: Prodhuesi: MIWE ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
Furrë kuvertë WACHTEL PICCOLO I-4 me mbulesë në rrotulla të përdorura, furrë në kuvertë e mirëmbajtur me 4 nivele pjekjeje për 1 tabaka secili 58 x 78 cm në kontroll dixhital me rrëshqitje të përparme Proofer me rafte për 6 tabakë mentesha e djathtë Pllaka guri në të gjitha karrocat e pjekjes Teknike ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
I ri
LILLNORD PG 100 kondicioner / kondicioner i përdorur çelik inox Ekrani i temperaturës: 0 - 35 ° C Ekran i lagështisë: 0 - 100% ngrohje Hyrja e ujit Dalja e ujit Funksionimi i lehtë Pastrimi i lehtë380 V Të dhëna teknike: Prodhuesi: Lillnord Lloji: PG 100Volt: 3 x 4 ...
Çmimi sipas kërkesës
çmimi neto
Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
ANG GES G P
Kërkim i shpejtë

Vendosni numrin e reklamës që dëshironi të shfaqni.