Shkëmbyesi i nxehtësisë i gazit të shkarkimit Schräder AWT-BP viti: 2015

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

Shkëmbyesi i nxehtësisë i gazit të shkarkimit Schräder AWT-BP viti: 2015

Shkëmbyesi i nxehtësisë i gazit të shkarkimit Schräder AWT-BP me bypass të brendshëm
Lloji: AWT - BP 20-650 8 S 10 R303 R
Viti i ndërtimit: 2015

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
534 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24418

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:12.02.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale