Makinë prerëse torte Krumbein KSSM- 0.1 D viti: 2021

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

Makinë prerëse për prerjen e ëmbëlsirave. Rregullimi i madhësisë së pjesës duke përdorur thika të lëvizshme (sistemi i rrjetës). Shufrat e thikës mund të ndryshohen shpejt. Makina mund të përdoret në vende të ndryshme prodhimi; makina mund të zhvendoset në sajë të rrotave rrotulluese. Makina është e lehtë për t'u pastruar. Makina eshte ne gjendje te mire vizualisht dhe teknike dhe mund te shikohet dhe testohet ne magazine ne Bielefeld. Ne do të jemi të lumtur t'ju dërgojmë fotografi dhe informacione të mëtejshme sipas kërkesës.

Makinë për prerjen e tortës Krumbein KSSM-0.1D
i përshtatshëm për çarçafë 60x40 cm dhe 60x20cm
rregullimi individual i madhësisë së copës
seksion i gjatë dhe kryq
thikë rrotulluese
me xham mbrojtes
të gjitha pjesët e pista të makinës mund të pastrohen në pjatalarëse
rrafshi i prerjes ndryshohet manualisht
zhytja e thikave në tortë dhe ushqimi i prerjes kryhet manualisht
Makinë peshë 165 kg
Specifikimet:
Baujahr 2021

400V / 3 Ph / 50 / 60Hz / 3A

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
723 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24414

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:03.02.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale