Pajisja celulare e pjekjes së yndyrës nga stacioni i pjekjes së yndyrës Kippfix

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

-Stacion fatback
-Prodhuesi: Wiechers Schaubacktechnik GmbH
 

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
911 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24409

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:24.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale