Aparat për pjekje me yndyrë Riehle Line 2000 Gr. 36

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

-Linja e pjekjes me yndyrë nga Riehle
-Prodhuesi: Riehle Maschinenbau GmbH
-Lloji: Linja 2000 Gr. 36
-2 pajisje për pjekje me yndyrë dhe 2 dollapë izolues
-me 2 karroca të pjerrëta për dysheme

Dimensionet e jashtme: 
Gjerësia: 260cm
Thellësia: 98cm
Lartësia: 113 cm

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
885 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24411

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:24.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale