Zierës spirale Diosna SP24D

Informacion i pergjithshem
gjendja:
Dore e dyte

Thërrmues spirale Diosna SP24D i përdorur për brumë maksimumi 24 kg me tas dhe spirale inox, i disponueshëm menjëherë në magazinë për shitje.

Mikser spirale Diosna SP 24 D 
- Makinë për zierje brumi me spirale Diosna Model SP24D
- me tas inox dhe spirale
- për brumë maksimumi 24 kg
- me 2 shpejtësi
- me 1 kohëmatës
- me roje sigurie
- Makinë celulare me bravë
- 16 A prizë CEE 400 volt

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
1022 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24405

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:19.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale