Prerëse çantash P+S Mako BFS30C-C/2005

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

Prerëse çantash P+S Mako BFS30C-C/2005

-Qese qese qese buke qese makarona etj
-Prodhuesi: P+S Mako Verpackungsmaschinen GmbH
Pfizenmaier & Sons
-Lloji: BFS 30C-C
- Makinë inox
-Tensioni i funksionimit: 3V 400 50Hz
- viti i ndërtimit 2005

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
648 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24415

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:05.02.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale