Makinë rrahëse dhe përzierëse Rego S20 Furra dhe pastiçeri

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

- për maksimumi 20 litra
- me 1 kazan
- me 1 lëvizje

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
907 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24410

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:24.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale