Peshorja e paletës/platformës 0-300KG + elektronika e ekranit 2023

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

Peshorja e platformës KPZ 0-300KG + elektronika e ekranit (tipi 51E-35/10)

Baujahr 2023

Si i ri - i pa perdorur

Përmasat: 1.100 x 1.000 mm (WxD)

Rritje të shifrave deri në 150 kg = 50 g

Rritja e shifrave nga 150 në 300 kg = 100 g

Toleranca e peshimit 0,1%

Qelizë e ngarkesës: Qelizë matës sforcimi me cilësi të lartë, IP68 inox, i tipit 502E-3, OIML C3. Lavjerrësi dhe këmbë të rregullueshme në lartësi prej çeliku inox. Terminali i peshimit: i përmendur më poshtë, me kabllo lidhëse 5 m, i mbrojtur nga dëmtimet në anën e platformës. Miratime: Miratimi i kalibrimit në BE Klasa III, në përputhje me CE, falë rezolucionit të shtuar për peshimin që nuk kërkon kalibrim.

Përfshi elektronikën e ekranit (kontroll) + ngritje

në një strehë të fortë çelik inox, IP 66, e montuar. Ekran LCD 29 mm i lartë, me ndriçim të pasëm me ekran dytësor 18 mm dhe ekrane ndihmëse 8 ose 6 mm, 23 butona kontrolli silikoni, përfshirë 3 funksione dhe tastierë me dhjetë çelësa, çelës ndezës/fikje. Funksionet bazë: zeroing, taring, bruto/net switching. Programimi në fabrikë për: 100 receta për deri në 6 materiale dhe deri në 10 hapa dozimi, 3 shpejtësi mbushjeje. Fuqia: Kordoni i rrymës 110-230VAC. Miratimet: Klasa III e miratimit të kalibrimit të BE-së, në përputhje me CE. Për më tepër, moduli I/O i pikës së kalimit, 8 hyrje/dalje, I/O 1-8, deri në 24V maksimumi 400 mA për elektronikën e ekranit. Në varësi të aktivizimit të programit, ai nxirret me kabllo rreth 1,5 m me skajet e hapura.

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
833 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P
Çmim 2.499, - €
çmimi neto

Nr i shpalljes: 24412

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:25.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

tomkrissi

Rekomandoni këtë artikull

Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale