Mercedes Sprinter 317

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

Furgon me panel Mercedes-Benz Sprinter 317

Marka Mercedes-Benz
Modeli Sprinter 317
E gjatë e lartë
170 kuaj fuqi
Lloji furgon me panel
Viti i prodhimit 08/2023
Kilometrazhi 11000 km
Numri i vendeve 3

 

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
963 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24408

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:22.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin
Rekomandoni këtë artikull

Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale