Interbake B.V

PAJISJET E PEDRDORURA T B BUKURS

firma:
Interbake B.V
adresa:

Shtegu i këmbësorëve 12A
7442 CL Nijverdal, Hollandë

telefon:
+31 548 622 751
Web:
http://www.interbake.nl
Temat:
Tregtar i makinerive të furrave
Keywords:
Makineri buke

Description:

Rreth nesh

INTERBAKE ka qenë eksportuesi numër një i makinerive të furrave të përdorura me cilësi të lartë në Hollandë që nga viti 1935.
Ne u shesim makineri dhe sisteme të rregulluara furrat e bukëpjekësve dhe tregtarëve me shumicë në të gjithë botën në mbi 70 vende dhe specializohemi në makina me cilësi të lartë nga prodhuesit gjermanë, holandezë, zviceranë dhe austriakë.
Ne ofrojmë shërbim dhe mbështetje teknike me teknikë dhe inxhinierë tanë të kualifikuar.
Mbi 80 vjet përvojë me makineri buke të përdorura të të gjitha llojeve na bën një specialist në fushën e teknologjisë së furrave

Galeri:

Ofertat kryesore nga Interbake BV

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.

komente

Ende nuk ka komente
Dyqani: Interbake BV
Interbake B.V
aktiviteti i fundit:
17.01.2022
Statusi në internet:
në linjë
Rekomandoni faqen tonë

Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale