Vendosni produktet


Hapi 1 - Si ta zgjedh prodhuesin?

Prodhuesi dhe produkti zgjidhen duke përdorur fushat e hyrjes në hapin e parë.

Nëse prodhuesi është tashmë në bazën e të dhënave, do të merrni sugjerimet fillestare pasi të keni futur shkronjat e para. Nëse prodhuesi që dëshironi është në listë, klikoni në emrin e prodhuesit për ta zgjedhur atë për produktin tuaj.

Nëse nuk merrni një sugjerim të përshtatshëm, thjesht futni emrin e plotë në fushën e hyrjes dhe pastaj klikoni në lidhjen përkatëse poshtë hyrjes.

 

Nëse nuk e dini nga cili prodhues vjen produkti juaj, mund ta kaloni këtë hap dhe të vazhdoni pa zgjedhur një prodhues.

Hapi 1 - Si ta zgjedh produktin?

Përzgjedhja e produktit është pothuajse e njëjtë me atë të prodhuesit. Pas futjes së shkronjave të para në fushën e futjes, do të merrni një përzgjedhje të produkteve të zbatueshme (nëse dihen). Nëse zgjidhni një sugjerim të përshtatshëm nga baza e të dhënave në këtë pikë, të gjithë informacioni i njohur për produktin do të transferohet automatikisht në ekranin tuaj. (p.sh. dimensionet, përshkrimi i artikullit, ...)

Nëse nuk merrni një sugjerim të përshtatshëm, mund të vazhdoni me kontributin tuaj, siç bëtë kur keni zgjedhur prodhuesin, duke klikuar në lidhjen poshtë fushës së hyrjes.

Hapi 1 - Si ta zgjedh kategorinë e duhur për produktin tim?

Pas zgjedhjes së prodhuesit dhe produktit, pema e kategorisë hapet. Me ndihmën e kategorive, produktet e listuara ndahen ndjeshëm në zona. Kategoritë me një plus (+) përpara emrit ndahen më tej në nënkategori.

 

Për të zgjedhur një kategori, thjesht klikoni mbi emrin e saj. Produktet mund të futen vetëm në kategori që nuk ndahen më tej në nën-kategori. Nëse klikoni në një kategori që nuk ndahet më tej, do të pyeteni nëse doni të përdorni këtë kategori. Nëse kategoria e zgjedhur është e saktë, konfirmoni këtë pyetje me "OK".

Hapi 2 - Çfarë nënkuptojnë simbolet pranë fushave të hyrjes?

 

Në hapin 2, kur futni të dhënat e produktit, ekziston një simbol pranë fushave të hyrjes që ju jep një pasqyrë të shpejtë të informacionit që ende mungon (ose i pasaktë) në ekranin tuaj.

 

Hyrja është e vlefshme / opsionaleNjë shenjë e gjelbër simbolizon që hyrja e fushës është e saktë ose nuk është absolutisht e nevojshme.

 

Futja e pasaktëNjë kryq i kuq simbolizon informacionin e humbur ose të pasaktë. Lëvizni miun mbi simbolin e gabimit për një përshkrim të shkurtër të problemit.

 

Simboli i ndihmës (Teksti i ndihmës) pranë përshkrimit të fushës në anën e majtë për të arritur një përshkrim të shkurtër të fushës

 

Hapi 2 - Çfarë duhet të shkruaj në reklamën time?

 

Në përshkrimin e reklamës ju mund të ruani të gjitha informacionet e rëndësishme në lidhje me produktin tuaj. Përveç informacionit bazë si dimensionet, performanca, etj. (Nëse nuk disponohet si fushë e veçantë), informacioni mbi gjendjen e artikullit (për mallrat e përdorur) dhe detaje të mëtejshme mbi produktin si: ngjyra, opsionet e lidhjes, vlerat e konsumit, ... janë futur këtu.

Në mënyrë që të mundësohet një prezantim i qartë i përshkrimit, opsionet e thjeshta të formatimit për tekstin janë në dispozicion mbi fushën e hyrjes, për shembull, shkronja të theksuara dhe nënvizim.

Hapi 2 - Si ta zgjedh vendndodhjen e artikullit në hartë?

Përveç specifikimit të vendndodhjes së artikullit si adresë, ai mund të zgjidhet edhe në hartë. Në zonën e hyrjes "Vendndodhja e artikullit", ka një lidhje në pjesën e poshtme të etiketuar "Trego hartën". Klikimi në këtë lidhje hap një hartë të zonës përreth vendndodhjes së specifikuar (nëse specifikohet).

Në skajin e majtë të hartës ndodhen kontrollet me të cilat mund të zmadhoni, zvogëloni dhe lëvizni seksionin e hartës. Ju gjithashtu mund të zhvendosni seksionin e hartës drejtpërdrejt duke tërhequr seksionin në drejtimin e dëshiruar ndërsa mbani të shtypur butonin e miut.

 

Pasi të keni gjetur pjesën e saktë të hartës, thjesht klikoni me butonin e majtë të miut në vendndodhjen e artikullit në hartë për ta shënuar atë. Kodi postar dhe qyteti përkatës futen automatikisht. Shenja e kuqe në hartë paraqet vendndodhjen e zgjedhur.

Hapi 3 - Si mund të ngarkoj imazhet e artikujve?

Në hapin e tretë, do t'ju kërkohet fotografi e produktit tuaj. Një imazh artikulli përfshihet me çdo reklamë falas, imazhet shtesë mund të kushtojnë më shumë. Numri i imazheve falas mund të shihet mbi fushën e përzgjedhjes për ngarkimin e imazheve.

Për të shtuar një imazh, klikoni në butonin "Shfleto" në anën e majtë të formularit, në anën e djathtë do të merrni një përmbledhje të informacionit më të rëndësishëm në lidhje me produktin tuaj.

Pasi të klikoni në butonin "Shfleto", do të shihni një dialog përzgjedhje me të cilin mund të zgjidhni një imazh nga kompjuteri juaj dhe ta ngarkoni atë si një imazh artikulli.

Nëse keni ngarkuar aksidentalisht një fotografi të gabuar, mund ta hiqni atë duke përdorur lidhjen "Fshi" direkt poshtë fotos përkatëse.

 

Nëse keni ngarkuar disa imazhe, mund të përcaktoni një imazh si "imazhin standard". Kjo përdoret si një imazh paraprak për pamjen e listës së reklamave dhe shfaqet gjithashtu si parazgjedhje kur shikoni reklamën në fillim.

Hapi 4 - Çfarë duhet të bëj në hapin e fundit?

 

Hapi i katërt dhe i fundit në vendosjen e një produkti është të kontrolloni shënimet. Ju do të merrni të gjitha të dhënat e specifikuara të artikullit në (pothuajse) të njëjtën pamje siç mund të shihet në dyqan pasi të jetë vendosur.

Në këtë hap, ju lutemi kontrolloni të gjitha shënimet përsëri për të siguruar që ato janë të sakta dhe, nëse është e nevojshme, korrigjoni ato duke përdorur butonat e dhënë. (Për tu gjetur sipër dhe poshtë reklamës)

Nëse të gjitha informacionet e nevojshme janë të disponueshme dhe të sakta, ju mund të futni reklamën tuaj në treg duke përdorur butonin "Posto artikullin".

Më pas do ta shihni reklamën tuaj në pamjen publike.

 

Kujdes! Mund të duhet deri në një minutë që reklama juaj të shfaqet nën reklamat e reja dhe kategorinë e zgjedhur!

 

Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme, mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës.

 

Kërkim i shpejtë

Vendosni numrin e reklamës që dëshironi të shfaqni.

Abonohuni në Buletinin tonë
Regjistrohuni në gazetën
@
Lidhem

Lidhem

Paketa e duhur për çdo klient!

Regjistrohuni tani dhe shtoni shitjet tuaja