Makinë për formimin e pastave Kalmeijer tip KGM 250 2022

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

Nga 01.04 Prilli gati për marrje.

 

  • Çmimi: VB
  • Viti i prodhimit: 2022
  • duke përfshirë 25 tabaka
  • Dimensionet e palosura: 570x550x1.240 mm
  • Dimensionet e shpalosura: 1.675x570x1.500 mm
  • Mbuluar çelik inox duke përfshirë kapakun, kornizë të bardhë.  
  • Gjerësia e rulit të figurës 250 mm.
  • për tepsi me dimensione të jashtme 250 mm
  • Pa rula
  • Vlera e lidhjes 2.4 kW, 230/400, 3 faza, tokë zero
Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
909 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P
Çmim 9.499, - €
çmimi neto

Nr i shpalljes: 24413

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:25.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

tomkrissi

Rekomandoni këtë artikull

Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale