Furrë në kuvertë WP Matador MD101C52

Informacion i pergjithshem
gjendja:
Dore e dyte

-Furrë në kuvertë me djegës me gaz
-Prodhuesi: Werner & Pfleiderer Food Technology
-Lloji: Matador MD101C52
-Lloji i karburantit: nafte gaz/aktualisht eshte me djegese gazi
-79 kW
-5 kate secila 120cm e gjerë dhe 160cm e thellë
-1 sobë me tërheqje
-me kapuç shter
-Combitherm
-3N 400V 50Hz 12A
-Viti i ndërtimit: 2011 

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
637 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24417

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:08.02.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale