Glazer i vazhdueshëm Teknologji e re e pjekjes Schumann

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
NBS
gjendja:
Dore e dyte

-Prodhuesi: NBS Neue Backtechnik Schumann
-Llazer i vazhdueshëm
- celular me rrota

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
1129 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24404

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:15.01.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale