Njësia e kontrollit 897540-001 për pjatalarëse Hobart

Informacion i pergjithshem
Prodhuesi:
gjendja:
Dore e dyte

Njësia e kontrollit Hobart për pjatalarëse me kapuç universale enëlarëseje

Numri i artikullit: 897540-001 ose 897540-2

Referenca e modelit:
AMX
AMXT
AMXTS
AMXX
PËR P
AUX
AUXX
AUXXT
AUXXTS
FP
FX
GP
GX
UP
UPT
UX
UXT

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
400 shikime
0 x shënuar
Shfaq detajet
ANG GES G P

Nr i shpalljes: 24541

Shpenzimet e transportit sipas kërkesës
Sasia minimale e porosisë: 1
1 në dispozicion.

Regjistruar që nga:06.06.2024

Bëni një hetim

Ju nuk jeni regjistruar si përdorues. Ju lutemi shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike!

Duke u ngarkuar, ju lutem prisni.
Detaje në lidhje me ofruesin

Teknologjia e furrës multiback

  • 0049-521-91518533
  • Rekomandoni këtë artikull

    Ju lutemi vizitoni faqet tona të mediave sociale